FoxtailSmanor

Kundkorg:  0 items

FÅLLA ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Privatliv

    Sekretessmeddelandet beskrivs de typer av personlig information vi samlar in på denna webbplats. Tillkännagivandet beskriver också de åtgärder vi vidtar för att skydda säkerheten för personuppgifter. www.dusted.se vet att du bryr dig hur information om dig används och delas, och vi uppskattar ditt förtroende som vi kommer att göra det försiktigt och förnuftigt. Vi strävar efter att skydda din integritet och uppmuntra dig att periodvis läsa igenom denna sida som ska underrättas om fa? Vi skyddar de uppgifter du lämnar.

säkerhet

    Denna webbplats har säkerhetsåtgärder på plats för att skydda förlust, missbruk och förändring av informationen under vår kontroll? Det. Känsliga eller personliga material hanteras endast av kvalificerade medarbetare och inte förvaras i öppna områden av vår server. Vår säkerhetspolicy förbjuder också överföring av personliga dokument såsom kontoinformation om de har krypterats med godkända metoder.

konsumentskydd

    Vi strävar efter att skydda din integritet. Vi kommer endast att använda den information som ges i samband med beställningen eller när du gör en förfrågan på något sätt är juridiskt samlas in och i enlighet med Data Protection Act 1998. Det samlas av personal och alla transaktioner som du initierar denna webbplats är konfidentiell. Ditt namn kommer att läggas till en e-postlista och vi aldrig överföra denna information till en tredje part utan kundens medgivande.

Hur vi använder de uppgifter du lämnar

    Om du ger oss din personliga information, och med ditt medgivande, kommer vi att använda denna information för att hålla dig informerad om våra speciella händelser eller kampanjer, och / eller bearbeta alla beställningar som du kan placera. I annat fall kan vi använda den information du ger oss bara att se över vår prestation och förbättra våra tjänster till dig eller för att kommunicera med dig angående din beställning.

    Vi använder denna information för att bearbeta ditt köp, bekräfta din beställning och leverera varor till dig. Om du ger oss tillåtelse, kan vi också använda dina kontaktuppgifter för att kommunicera med dig om våra produkter, tjänster och kampanjer. Om du köper ett objekt på denna webbplats och be oss att leverera dina inköp till någon annan, ber vi om mottagarens namn, postadress och e-postadress. Vi använder denna information för att skicka objektet till mottagaren. Om du ber oss att göra, kan vi också använda denna information för att underrätta mottagaren av din gåva innan den anländer.

Uppdateringar till vår sekretesspolicy

    Detta Privacy Notice kan komma att uppdateras med jämna mellanrum utan förvarning för att spegla förändringar i våra personuppgifter praxis eller gällande lagar. Vi kommer att publicera ett tydligt meddelande på webbplatsen för att meddela dig om väsentliga förändringar i vårt sekretessmeddelande och ange överst i meddelandet när det uppdaterades.

    Vi använder programvara / säkerhet kryptering för att skydda sekretessen för personuppgifter som vi skyddar mot obehörig åtkomst eller avslöjande och oavsiktlig förlust, ändring eller förstörelse. Om du har frågor, kontakta oss.